ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Αποκαλυπτήρια στο Άργος της προτομής του Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά (βίντεο)

Αποκαλυπτήρια στο Άργος της προτομής του Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά (βίντεο)
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αδικοχαμένου Αντιναυάρχου (ΠΝ) Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έπεσε υπέρ πατρίδος πριν 4 χρόνια κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην βραχονησίδα Κίναρο στο Αιγαίο Πέλαγος , τη νύχτα της 11 Φεβρουαρίου 2016 ως συγκυβερνήτης του Ελικοπτέρου Agusta-Bell AB 212, πραγματοποιήθηκαν στο Άργος την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη του Άργους όπου ευρίσκεται η προτομή του Κωνσταντίνου Πανανά.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής έκανε ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτριος Καμπόσος μαζί με τον Υποναύαρχο Ιωάννη Δριμούση Υπαρχηγό Στόλου και τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή.
Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, οι γονείς του αδικοχαμένου αξιωματικού, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, οι τοπικές και στρατιωτικές αρχές της Αργολίδας και πλήθος  κόσμου που τίμησε τη μνήμη του, ενώ τιμές απέδωσε τιμητικό άγημα του Ναυτικού.
 Στις 11 Φεβρουαρίου 2016 η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος μετά από το χαμό των τριών αξιωματικών Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, Υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και 
Ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου, που αποτελούσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου Agusta Bell 212ASW (ΠΝ28), κατά τη διάρκεια της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16 που βρισκόταν σε εξέλιξη από το Πολεμικό Ναυτικό.
Το ελικόπτερο συνετρίβη στη νησίδα Κίναρο που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου και ανατολικά της Αμοργού.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ