ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Επιλογή αναδόχου για το έργο του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 μ.μ. | | | |
Επιλογή αναδόχου για το έργο του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό
Σημαντικά έργα μπήκαν στον δρόμο της υλοποίησης, μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της, στην Τρίπολη, σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προχώρησε στην επιλογή τεχνικού συμβούλου για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έτσι ώστε -όπως τονίστηκε- να γίνει δυνατό να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση της σύμβασης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην επιλογή αναδόχου για τα έργα της κτηριακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό όπως επίσης της συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Τρίπολη – Ρίζες – Αστρος, ενώ αποδέχθηκε τη δωρεά κυκλοφοριακής μελέτης για το σημαντικό όσον αφορά την οδική ασφάλεια έργο του ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη συμβολή της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου με τη νέα, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τέλος, στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος έγινε η εξειδίκευση των πιστώσεων για τις δράσεις που προβλέπονται στο φετινό πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ