ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

H Εταιρεία Πετράκης Β. Γεώργιος στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2020”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | |
H Εταιρεία Πετράκης Β. Γεώργιος στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2020”
H Εταιρεία Πετράκης Β. Γεώργιος παρακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και διαρκώς εξελισσόμενη δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2020” που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” .
Γνωρίσαμε από κοντά όλες τις κορυφαίες παλαιές και νέες εταιρείες, εσωτερικού και εξωτερικού, και ενημερωθήκαμε για καινούργια και καινοτόμα προϊόντα στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης – του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων και άλλων.
Από το 1970 το όνομα Πετράκης αντιπροσωπεύει σταθερά την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την άρτια τεχνογνωσία στους τομείς στους οποίους έχει δραστηριοποιηθεί καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία και του ιδιώτη συνεχίζοντας έτσι μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, συνώνυμη του ονόματός μας.

Με την εγγύηση της εταιρείας Πετράκης B. Γεώργιος.

Ναυπλίου 3 Άργος .
Καλέστε μας:  27510-68747 ή  info@petrakisonline.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ