ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Δωρεά προστατευτικών μασκών από τους Οικολόγους Πράσινους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)

Δωρεά προστατευτικών μασκών από τους Οικολόγους Πράσινους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)
Παράδοση προστατευτικών μασκών πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Η παράδοση έγινε από τον Συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας και συμπατριώτη μας Μανώλη Βέμη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

"Η απρόσμενη έλευση του κορωνοϊού άλλαξε δραματικά την πραγματικότητα και καθημερινότητα μας. Έβγαλε στην επιφάνεια τις αδυναμίες των κοινωνιών μας σε τέτοιου είδους απειλές, και ανέδειξε κάτι που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ λέμε εδώ και πολύ καιρό, ότι ο βιώσιμος τρόπος ζωής είναι η μόνη μας ελπίδα για ένα καλύτερο, περισσότερο ισορροπημένο αύριο, και για κοινωνίες με ανθεκτικές δομές.
Αυτήν την περίοδο μπορεί η κρίση του κορωνοϊού να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο ο ερχομός του φθινοπώρου και η εκ νέου έξαρση των ιώσεων θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, που θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προνοητικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συνδράμουμε, στο μέγεθος των δικών μας δυνατοτήτων, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχωρήσαμε στη δωρεά μασκών, τύπου Χ1, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου", ανέφερε σχετική ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων.

Δείτε τι δήλωσαν ο κ Βέμης και ο κ. Βασιλόπουλος παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ