ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Η Βουνοπαρέα Αργολίδας στην παραδεισένια φύση του Χελμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
Η Βουνοπαρέα Αργολίδας στην παραδεισένια φύση του ΧελμούΗ Βουνοπαρέα Αργολίδας για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετική και πολύ δυναμική, όπως πάντα!!!
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στην δραστηριότητα και όσους βοήθησαν για αυτήν. Τον Ντίνο Παπαγιανόπουλο με την παρέα και την ταβέρνα του, στο Μεσορούγι, για την βοήθεια τους!
Σκοπός της Βουνοπαρέας Αργολίδας είναι να δημιουργεί μονοπάτια και δραστηριότητες, με φυσιολατρικό, ορειβατικό, πεζοπορικό, ιστορικό και μυθολογικό ενδιαφέρων! Άλλο ένα μονοπάτι (παράκαμψη) ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 
Κάναμε ποταμοδιάσχιση και βρεθήκαμε μπροστά από τον πανέμορφο καταράχτη του ποταμού Κράθι την Κυριακή 04/07/2021 όπου έγινε και η πρώτη διάσχιση. Η Βουνοπαρέα Αργολίδας φρόντισε για τον σχεδιασμό, τον καθαρισμό και την ασφάλεια στα δύσκολα περάσματα του μονοπατιού. 
Μέσα σε αυτήν την παραδεισένια φύση, του Χελμού, του δάσους της Ζαρούχλας και του Κράθι ποταμού με τον καταρράκτη η ψυχολογία μας ανέβηκε στα ύψη! 
Προσπαθούμε πάντα μέσα από τις δράσεις να απολαμβάνουμε και να αναδεικνύουμε τις ομορφιές και την παράδοση της κάθε περιοχής! Η εμπειρία, η γνώση, και το μεράκι είναι το μίγμα της αντοχής και της αποτελεσματικότητας των δράσεων μας σε κάθε εξόρμηση!

 Βουνοπαρέα Αργολίδας 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ