ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Σύμβαση σημαντικού έργου οδοποιίας στην Αργολίδα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Νίκας - Μαντζούνης
 Στο Ναύπλιο βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο οποίος στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη υπέγραψε  σύμβαση έργου οδοποιίας.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη και τον εντεταλμένο για θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, υπέγραψε εργολαβικό συμφωνητικό 360.400,02 ευρώ για το έργο αποκατάστασης ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας οι οποίες προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Ζορμπάς”.

Η προθεσμία περαίωσης του εν λόγω έργου ορίστηκε σε 8 μήνες.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στο έργο της μαρίνας Ναυπλίου καθώς όπως είπε είναι όλα έτοιμα όλα για υπογραφή της ΣΔΙΤ ενλω δεν παρέλειψε να αναφέρει την καλή συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρος του Τάσο Ζαφείρη.
Ο Περιφερειάρχης σχολίασε και την τοποθέτηση του Γ. Μαντζούνη ως Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας τονίζοντας, πως, "τιμούμε τον εμπορικό κόσμο και το επιχειρείν με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαντζούνη". 

Ο κ. Νίκας έδωσε και πίνακες με όλα τα έργα του νόμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και τα νέα έργα που είναι προγραμματισμένα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ Σχοινοχωρίτη και τον κ. Μαλτέζο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ