ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σπουδαία νίκη του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου απέναντι στη πρωτοπόρο Μύκονο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 μ.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Μεγάλη νίκη για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με σκορ 1-0 απεναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου  Α.Ε Μυκόνου.

Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και ο ρυθμός του κυλησε με δυνατές μονομαχίες των παικτών και λίγες φάσεις για γκολ.

Το γκολ για την ομάδα του Φοίνικα στο 24’ από τον Γιώργο Γεωργίου ο οποίος πρόλαβε τους αμυντικούς μετά από την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Χατζησοφρωνίου και με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Ντούνη.

Κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστες του Φοίνικα που τα έδωσαν όλα και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία τους.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:(ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Δ.)Συνοδινός, Μούγιος, Καρελης (74' Γκουριωτης)Καπλαντζης Χρ. , Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Καπλαντζης Παρ. (82' Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνιου (68' Κουιμελης), Λαθούρης, Μερκούρης (82' Μπιτζης), Γεωργίου.

ΑΕ ΜΥΚΌΝΟΥ: (ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ Θ.) Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλος (53' Αχειμαστος), Μαντζανας, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκουρη, Μουρίκι (84' Σπολιαριτς), Βαλαβανοπουλος (66' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (66' Οικονομικος)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ