ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αργολίδα: Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τις Βουλευτικές και της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημοτικές εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | | |
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ
Τη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό Αργολίδας παρουσιάστηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Η εισήγηση και παρουσίαση έγινε από τη Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας.

Η Γραμματέας κάλεσε το λαό της Αργολίδας να παρευρεθεί στην ομιλία που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Άργους, τη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 με θέμα «Κάλεσμα συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στον λαό μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών».

Τέλος, παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλους του Δήμους του νομού Αργολίδας, όπως για το δήμο Ναυπλίου Γκόνης Κώστας, για το δήμο Άργους-Μυκηνών Μπαβελή Ναυσικά, για το δήμο Επιδαύρου Μπουρδάκος Ναπολέων και για το δήμο Ερμιόνης Σαράντο Βασίλη.

Παραθέτουμε την ομιλία:

«Τα ψηφοδελτιο του ΚΚΕ στην Αργολίδα, απαρτίζεται από άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται στο μετερίζι των αγώνων στη περιοχή. Από εκλεγμένους συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες σε σωματεία και μαζικούς φορείς του εργατικού, αγροτικού κινήματος, α/α. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στα ψδ συμμετέχουν άνθρωποι που είναι μαχητές της ζωής, μπροστάρηδες στους αγώνες.

Καλούμε το λαό της Αργολίδας να μην δείξει καμία εμπιστοσύνη στα αστικά κόμματα. Κάθε κυβέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη, διότι γίνεται πιο επιθετικός, πιο αντιδραστικός ο καπιταλισμός! ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ έχουν κοινή στρατηγική, κοινούς σκοπούς, παρά τις επιμέρους διαφορές, όλοι τους έχουν δεσμεύσεις απέναντι στο Ταμείο Ανάκαμψης, τους επιχειρηματικούς ομίλους, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόγραμμα λαϊκής εξουσίας, ανατροπής του συστήματος της δικτατορίας των μονοπωλίων, έχει σκοπό να οδηγήσει τη λαϊκή πλειοψηφία πραγματικά στην εξουσία.

Σήμερα το ΚΚΕ, από πολύ καλύτερες θέσεις, με ωριμότητα, ιδεολογική και πολιτική επάρκεια μπαίνει στην εκλογική αναμέτρηση. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ανοχή, στήριξη σε μια αστική, αντιλαϊκή κυβέρνηση, όποιο χρώμα κι αν έχει, όπως κι αν βαπτιστεί.

Γιατί είναι το Κόμμα, το ΚΚΕ, που με ανείπωτες θυσίες στάθηκε και στέκεται πάντα υπερασπίζοντας από θέση αρχής τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα, έχει στόχο και σκοπό του να οδηγήσει την εργατική - λαϊκή πλειοψηφία πραγματικά στην εξουσία.

Οι τίμιοι άνθρωποι της χώρας μας, οι αγωνιστές, οι μαχητές της ζωής και του δίκιου, μπορούν να αντιληφθούν, να καταλάβουν τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας σήμερα.

Έτσι, μιλάμε εμείς καθαρά, με τους απλούς, με τους έντιμους ανθρώπους. Σε κάτι άλλους, τους κολλητούς των αφεντικών, των Αμερικάνων, των μνημονίων, της καπιταλιστικής σαπίλας, που έχουν και το θράσος να αποκαλούν εμάς «κολλημένους», επειδή δεν στηρίζουμε τώρα αυτούς για να ξανακαθίσουν στις βρώμικες καρέκλες τους και να συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων, του Μητσοτάκη και αλλων…

Τους απαντάμε αλλιώς… Τους απαντάμε ότι ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει πάντα από κάποιους τέτοιους “κολλημένους”, από κάποιους ασυμβίβαστους!!!Και -δυστυχώς για αυτούς που τα εκστομίζουν αυτά- αυτός ο δρόμος θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο υπολογίζουν.

Σήμερα υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν τα πράγματα, εάν ο λαός εμπιστευτεί τη δύναμη του και ενισχύσει το ΚΚΕ παντού, στη βουλή, στο δήμο στην περιφέρεια. Όσο πιο δυνατό ΚΚΕ την επομένη ημέρα των εκλογών, τόσο πιο δυνατή θα είναι η εργατική λαϊκή διεκδίκηση και τόσο πιο ασταθής η επόμενη κυβέρνηση, που έχει ήδη δεδομένο το αντιλαϊκό πρόγραμμα, με βάση τις δεσμεύσεις των αστικών κομμάτων απέναντι στο κεφάλαιο.

Γιατί η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών!»
  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ