ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Σύναξη με τους επιτρόπους των ενοριών είχε ο Μητροπολίτης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Ομιλία
Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας προσκάλεσε σε Σύναξη την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. 
Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ευχήθηκε για την διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για την ενότητα, τη σύμπνοια και την καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τον Επίσκοπο και τους Ιερείς στη διακονία αυτή. 

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους εκκλησιαστικούς επιτρόπους και αφού ακολούθησε διάλογος, περατώθηκε η Σύναξη με ευχές. 
Το πρωί της ίδιας ημέρας διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο Σύναξη για τις Πρεσβυτέρες και αφού μίλησε ο Σεβασμιώτατος για το ρόλο της Πρεσβυτέρας στην Ενορία, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ακολούθησε γόνιμος διάλογος με θέματα που απασχολούν τις ιερατικές οικογένειες. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος στο τέλος των Συνάξεων ευχαρίστησε τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο, Εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για τη φιλοξενία στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του για τις εκδηλώσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ