ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Αντιλαϊκό το «όραμα» του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | |
Περισσός
Το «όραμά» του για ένα «στιβαρό εθνικό σύστημα Υγείας» παρουσίασε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθων Ηλιόπουλος. 

Είπε λοιπόν για τον «γενικό γιατρό» που θα συνταγογραφεί, το νοσοκομείο που θα είναι «καθαρό και αξιοπρεπές», τον ασθενή που θα «περνάει τον ελάχιστο δυνατό χρόνο» μέσα σ' αυτό, τη «φαρμακευτική επάρκεια».

Μίλησε για «πανελλαδικό, καθολικό και αποτελεσματικό σύστημα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας», με «υψηλής ποιότητας υπηρεσίες» κ.ο.κ.

Πίσω απ' αυτό το ...οραματικό ρεσιτάλ γενικολογίας, προσπάθησε να κρύψει τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις - κλειδιά που προωθούν διαδοχικά και στην Υγεία η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό, άλλωστε, στις 450 λέξεις του «οράματος ΣΥΡΙΖΑ» δεν χώρεσε πουθενά η «αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία», όπου ο ασθενής δεν θα πληρώνει το παραμικρό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, και τα νοσοκομεία δεν θα «πουλάνε» υπηρεσίες για να βγάζουν τα έξοδα.

Η κατακλείδα μάλιστα του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως για να γίνει πράξη το «όραμα», απαιτούνται «επενδύσεις και θεσμική στήριξη». Η λέξη που δεν λένε λοιπόν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει και την πολιτική τους. Και πώς να την ξεστομίσουν, άλλωστε, αφού η δική τους κυβέρνηση ήταν που έφτιαξε το πρώτο «Νοσοκομείο ΑΕ» στη Σαντορίνη, στη λογική της «αυτοχρηματοδοτούμενης μονάδας».

Αυτή την επιχειρηματική δράση στην Υγεία, που υπηρέτησαν επάξια και ως κυβέρνηση, οραματίζονται να ενισχύσουν. Η Υγεία του λαού εμπόρευμα και πεδίο κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Και γι’ αυτό το λόγο, ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου!

ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ