ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του υποψ. Περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκου Κουτουμάνου στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. | | |
υποψήφιος
Επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκο Κουτουμάνου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 18/9 στην περιοχή της Ερμιονίδας, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ερμιονίδας Βασίλη Σαράντο και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Αργολίδας Θανάση Κολιζέρα και Γκιόκα Βασιλική.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το προσωπικό ανέδειξε τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας, τόσο σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων όσο σε νοσηλευτικό προσωπικό, με το μεγαλύτερο πρόβλημα στην έλλειψη ασθενοφόρων, βάζοντας σε κίνδυνο καθημερινά τηζωή των κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα οι τεράστιες ελλείψεις οδηγούν τους κατοίκους της περιοχής να διανύουν απόσταση 1,5 ώρας για να πάνε είτε στο Ναύπλιο, είτε στο Άργος για μία απλή εξέταση εφόσον το κέντρο υγείας Κρανιδίου λειτουργεί υποστελεχωμένα. Ο Νίκος Κουτουμάνος ανέδειξε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης όπου διεκδικεί Κέντρα υγείας 24ώρου βάσης με πλήρες προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, με όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με γενναία αύξηση από το κρατικό προϋπολογισμό. Τόνισε επίσης τη σημασία όλα τα περιφερειακά ιατρεία στα γύρω χωριά να λειτουργούν με γιατρούς με μόνιμες θέσεις εργασίας.
Ακολούθησε επίσκεψη και συζήτηση με τους εργάτες του Δήμου Ερμιονίδας, όπου αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα με την εντατικοποίηση της εργασίας, τοελάχιστο προσωπικό, χωρίς μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους, με παλιά οχήματα και άθλιες συνθήκες υγιεινής στο χώρο εργασίας τους. Ο Νίκος Κουτουμάνος τόνισε ότι είναι αναγκαία η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που να στελεχώνουν όλες τις υπηρεσίες του δήμου, με σταθερή δουλειά και πλήρη δικαιώματα με μισθούς που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των εργαζομένων σήμερα. Παράλληλα να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους δημότες από το προσωπικό του δήμου.

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να είναι μαζί μας στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων, στηρίζοντας τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της λαϊκής συσπείρωσης έτσι ώστε λαός και της Ερμιονίδας να βγει πιο δυνατός!«Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματα του κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο που εφαρμόζουν όλοι οι δήμοι είτε από την πλευρά της δημοτικής αρχής είτε από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Οι συνδυασμοί που έχουν εμφανιστεί, είτε στηρίζονται από τα κόμματα αυτοτελώς είτε είναι σε συνεργασία, είτε κάποιοι εμφανίζονται ως δήθεν ανεξάρτητοι, αποδεικνύονται όμως στην πράξη ότι είναι πλήρως εξαρτημένοι από την πολιτική που αντιμετωπίζει ως κόστος τις ανάγκες του λαό! Για αυτό καμία αναμονή, καμία ανοχή Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση παντού!!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ