ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΥ.Ρ.Α: Ο (Μπακέτος) αυτοδιαφημίζεται σαν άλλος Γκρούεζας της εποχής του αλησμόνητου Μαυρογιαλούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. |































 Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές, κος Ανδριανός Δήμας (κατά κόσμον Μπακέτος) αιτιολογεί γιατί πήρε τόσες πολλές ψήφους.

Παραδέχεται ανενδοίαστα ότι «βοηθάει» τους πολίτες σε οικονομικά, στρατιωτικά, νοσοκομειακά ζητήματα καθώς επίσης και στην έκδοση άδειας για πάγκο στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου. Εκμεταλλεύεται την ανέχεια και την απελπισία των πολιτών, κάνει ρουσφέτια και εισπράττει ψήφους.

Αντικαθιστά το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος, υποστηριζόμενος απ' ότι φαίνεται από έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό που δουλεύει συντεταγμένα υπό τις οδηγίες του. Αντί να ντρέπεται λοιπόν για το χάλι στο οποίο αυτός και ο προϊστάμενός του Δήμαρχος, έχουν φέρει τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου, αυτοδιαφημίζεται σαν άλλος Γκρούεζας της εποχής του αλησμόνητου Μαυρογιαλούρου. 

Μας διευκρινίζει ευτυχώς ότι δε διορίζει στο δημόσιο, τουλάχιστον την εποχή αυτή! Δε μας διευκρινίζει όμως ότι «βοηθώντας» τους πελάτες του, αδικεί κάποιους άλλους συμπολίτες μας με αντίστοιχα αιτήματα.

Είναι απορίας άξιο, το πώς μέχρι σήμερα δεν έχει επέμβει έστω ένας εισαγγελέας για να ζητήσει εξηγήσεις για τα διαφημιζόμενα ρουσφέτια του κομματάρχη Μπακέτου. Κύριε Δήμαρχε, να χαίρεστε τον αντιδήμαρχό σας, τις ημέρες και τα έργα του.


Η Συντονιστική Επιτροπή της ΑΥΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ