ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Μπαράζ συναντήσεων Νίκα για θέματα υποδομών - Στα πλάνα και η σιδηροδρομική γραμμή για Άργος και Ναύπλιο

Μπαράζ συναντήσεων Νίκα για θέματα υποδομών - Στα πλάνα και η σιδηροδρομική γραμμή για Άργος και Ναύπλιο
Για το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, καθώς και για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο προς το Άργος και το Ναύπλιο, θα συζητήσουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Μεθαύριο Δευτέρα στις 2 μ.μ. ο κ. Νίκας θα μετάσχει στην υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σύσκεψη των περιφερειαρχών. 

Στη σύσκεψη αυτή θα λάβουν μέρος, επίσης, οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος, κι ακόμα ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης καθώς και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην Αθήνα του κ. Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, σχετικά με τα σημαντικά αρδευτικά έργα και εν γένει τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ