ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Καμίνι και σήμερα η Αργολίδα - Στους πρωταθλητές της ζέστης το Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | |
Καμίνι και σήμερα η Αργολίδα
Συνεχίστηκαν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τη Δευτέρα 25/07, με τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες να καταγράφονται σε Πετροκεφάλι Μοιρών, Σίβα Ηρακλείου και Κρανίδι Αργολίδας με 39,4 °C. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 25/07, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.
Πίνακας. Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Δευτέρας 25/07/2022, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Στο Άργος η θερμοκρασία άγγιξε τους 37.1°C στις 12:10 ενώ στο Ναύπλιο σύμφωνα με το δίκτυο του meteoglub.gr η θερμοκρασία έφτασε τους 36,9°C στις 13:39.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι 62 μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου μας, κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 37 °C, μεταξύ αυτών και αρκετοί στην περιοχή της Αττικής (όπως καταγράφτηκε από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής), επηρεάζοντας ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της χώρας μας, όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, το πρωί της Δευτέρας 25/07.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ